Zeskamp

Een Zeskamp staat garant voor een dag vol plezier, uitdaging en strijd! Niet zo vreemd dus, dat de vraag naar een Zeskamp steeds groter wordt. Daag je teamgenoten, collega’s, medestudenten of buurtgenoten uit en strijd voor de winst. Zeskamp- en Attractieverhuur TimTom is al van meet af aan de onbetwiste specialist op het gebied van de Zeskamp. Vertrouw op onze expertise en profiteer van onze ervaring.

Zeskamp huren

Met een breed assortiment aan spellen maken wij van iedere Zeskamp een groot feest. Er zijn dan ook redenen genoeg om een Zeskamp te huren bij Zeskamp- en Attractieverhuur TimTom. Zo werken wij uitsluitend met de allerbeste materialen en hebben we de populairste attracties van Nederland in de aanbieding. Kijk maar eens naar de Dizzy Spin, Klimwand The Wall, de Multi Sky Wing of onze eigen TimTom Stormbaan. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van de beste service tegen de laagste prijs. Een Zeskamp huren was nog nooit zo aantrekkelijk!

Zeskamp innovaties

Zeskamp- en Attractieverhuur TimTom biedt een hoop innovaties op het gebied van de Zeskamp. Zo bieden we een aantal unieke attracties die door ons zelf bedacht en ontwikkeld zijn. Je vindt deze attracties, die te herkennen zijn aan het het TimTom Originals label op onze site, dan ook nergens anders terug in Nederland! Deze Zeskamp attracties zijn van de allerhoogste kwaliteit en altijd van Nederlandse makelij.

Zeskamp organiseren

Het organiseren van een Zeskamp kan soms lastige vragen oproepen. Welke attracties moet ik huren, hoe toereikend is mijn budget en wat is er allemaal wel en niet mogelijk op de beoogde locatie? Wij nemen die stress uit handen en kunnen veel vragen direct beantwoorden. Zo kun jij optimaal genieten van de Zeskamp, terwijl wij op de achtergrond al het werk verrichten. Zeskamp- en Attractieverhuur TimTom denkt actief mee om het maximale uit jouw Zeskamp te halen!

Top 10 attracties van TimTom