Zeskamp spellen

De leukste zeskamp onderdelen bij TimTom Events

Zeskamp spellen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Er zijn leuke zeskamp spelletjes voor kinderen, maar ook moeilijkere zeskamp spellen speciaal voor volwassenen. Zeskamp spellen voor zowel minder mooie dagen als waterspellen voor de zonnige dagen. Een zeskamp organiseren is gemakkelijk aan de hand van het kiezen van de verschillende zeskamp onderdelen. Bij TimTom Events vindt u de volgende leuke zeskamp spellen, zeskamp spelletjes en zeskamp onderdelen.

Spelkussens

Met de losse spelkussens van TimTom Events combineert u gemakkelijk de leukste zeskamp spellen tot een onvergetelijk evenement. Zeskamp spelkussens bieden u de mogelijkheid om uw zeskamp helemaal zelf samen te stellen. Elk spelkussen bezit over een ander spelelement:

Zeskamp spellen: Springen

Durft u de sprong te wagen? Met de leuke zeskamp spellen als de (dubbele) Base Jump of de Mega Balls doorloopt u al springend de zeskamp onderdelen. Met de Base Jump moeten deelnemers een veilige vrije val van 3 `a 4 meter trotseren. De Mega Balls dwingen deelnemers al stuiterend de overkant te behalen. Veel springplezier dus!

Zeskamp spellen: Klimmen

Klimwand The Wall voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan zeskamp spellen. Twee teams klimmen horizontaal over de wand heen, terwijl tegenstanders u van de muur af proberen te stoten met stootkussens. Het strijdelement wordt bij deze zeskamponderdelen hevig aangewakkerd.

Zeskamp spellen: Ontwijken

Hoe goed kan men bepaalde objecten ontwijken? Daar komt u met de Slingerbal en de Sweeper achter! Ontwijk de bal of spring over de roterende balken heen en blijf als laatste over om alle roem in ontvangst te nemen.

Zeskamp spellen: Trekken

Zo snel mogelijk een spons in een emmer doen, dat lukt nog wel. Maar hoe gaat het u af als u aan een bungee elastiek vastzit? Met Bungee Run toont u uw werkelijke kracht en strijdt u zowel tegen de tegenstanders als tegen het bungee elastiek.

Zeskamp spellen: Samenspel

Samenwerken is belangrijk en dat laten deze twee zeskamp spellen goed zien. Het Gladiatoren Plateau en Levend Tafelvoetbal zijn leuke zeskamp spellen waarmee samenwerking een must is.

Zeskamp spellen: Waterspelen

Niets is zo lekker als een verfrissende duik wanneer het lekker weer is buiten. Aan deze frisse duik voegen wij leuke wedstrijdelementen toe. De Tobbedansbaan , Buikglijbaan en Zwembad Loopmat voegen leuke en verfrissende elementen toe aan de sportieve zeskamp of sportdag . Houdt u droge voeten bij deze zeskamp spellen?

Top 10 attracties van TimTom