Stormbaan huren

Kunt u onze stormbanen aan?

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan, met de stormbanen van TimTom Events strijdt iedereen voor de winnende titel, de eer of misschien wel een echte prijs. Een stormbaan huren bij TimTom Events verzorgt u een denderend en onvergetelijk feest of sportdag . Drie redenen om een stormbaan te huren bij TimTom Events:

1. Veelzijdig

Een stormbaan huren bij TimTom Events betekent niet zomaar een stormbaan huren. Met ons grote assortiment bieden wij u namelijk een zeer ruime keuze aan stormbanen en zeskamp onderdelen. De meest originele hindernisbanen vindt u zeker bij ons. Wij hebben stormbanen in verschillende maten en met verschillende spelelementen erin verwerkt. Kijkt u maar eens naar de allernieuwste stormbaan van dit jaar, de Multi Sky Swing. Deze nieuwe hindernisbaan is de sensatie van 2012 en geheel uniek in zijn soort. Nieuwe spelelementen en nieuwe ervaringen, waar wacht u nog op?!

2. Multi-inzetbaar

Een stormbaan huren levert bij ontzettend veel verschillende evenementen veel plezier op. Zowel jong als oud blijven genieten van het geklim, het geklauter en het wedstrijdelement. Een stormbaan van TimTom Events wordt met succes gehuurd bij verschillende gelegenheden. Sportdagen, kinderpartijtjes, maar ook bedrijfsuitjes en vrijgezellen feesten hebben TimTom Events al ingezet voor een leuke en uitdagende hindernisbaan. De multi-inzetbaarheid van een hindernisbaan maakt elke gelegenheid een waar feestje.

3. Combinatie stormbanen

TimTom Events komt met een geheel nieuw concept stormbaan: de combinatie stormbaan. TimTom is hierin het allereerste verhuurbedrijf dat van deze wonderlijke combinatie gebruik maakt. Door het combineren van verschillende onderdelen kunt u zelf uw ideale hindernisbaan samenstellen. Een stormbaan huren wordt zo een ontzettend leuke bezigheid. Mix en match de spellen en wedstrijdelementen die u leuk vindt en kom zo tot een persoonlijke, ideale stormbaan.

Stormbaan huren

Veelzijdig, multi-inzetbaar en persoonlijk, met een stormbaan huren bij TimTom Events krijgt u de allerbeste kwaliteit. Wij hanteren de scherpste prijzen, waardoor een stormbaan huren voor iedereen toegankelijk wordt. Van Brabant tot Friesland, u huurt en wij leveren aan. TimTom maakt evenementen groots in heel Nederland. Met onze stormbanen verzorgen wij in samenspraak aan iedereen echt stormbaan plezier! Bezoek nu onze website en stel vandaag nog uw eigen persoonlijke hindernisbaan samen. Zo wordt uw feest zeker een topper!

Top 10 attracties van TimTom