Spel zonder Grenzen

Voor een dag vol spanning, actie en vermaak, organiseer je een Spel zonder Grenzen. Deelnemers gaan bij het Spel zonder Grenzen niet alleen de strijd aan met elkaar, maar worden door onze veelzijdige attracties ook uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Spel zonder Grenzen- en Attractieverhuur TimTom heeft een groot aanbod aan verschillende attracties om een verassend Spel zonder Grenzen te organiseren. Ben je niet vies van een druppeltje zweet of spatje water, daag dan je vrienden, teamgenoten of collega’s uit en laat de strijd beginnen!

Spel zonder Grenzen organiseren

Het organiseren van Spel zonder Grenzen is leuk, maar er komt ook veel bij kijken. Maak daarom gebruik van de ervaring en expertise van Spel zonder Grenzen- en Attractieverhuur TimTom. Wij weten als geen ander waar je bij de organisatie van een Spel zonder Grenzen op moet letten. Welke spellen worden er gespeeld en hoeveel ruimte heb je precies nodig voor alle onderdelen? Wij nemen deze zorg uit handen en zorgen ervoor dat jouw Spel zonder Grenzen een zorgeloos succes wordt. Veiligheid en kwaliteit staat hierbij voorop. Daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen van Nederlandse makelij. Je bent bij ons dus verzekerd van een leuke én veilige speldag!

Spel zonder grenzen huren

Spel zonder Grenzen- en Attractieverhuur TimTom heeft een groot en gevarieerd aanbod aan attracties, die je naar eigen wens kunt samenstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Dubbele Buikschuifbaan, de Take Out Stormbaan en de Base Jump? Door spelkussens, stormbanen en waterattracties in een Spel zonder Grenzen met elkaar te combineren, creëer je een afwisselende dag vol fun en strijd. Onze waterattracties staan garant voor een hoop hilariteit en onze stormbanen vergen het uiterste van iedere deelnemer. Vraag naar alle mogelijkheden en een advies op maat. Ook bij het Spel zonder Grenzen ben je bij ons verzekerd van de beste service tegen de laagste prijs.

Top 10 attracties van TimTom